Afise publicitare

Afisele publicitare sau Posterele sunt ideale pentru a promova un eveniment, pentru a anunta o promotie sau pentru informare. Tiparim cu succes afise A4 in format – 210 x 297 mm, afise A3 in format- 420 x 297 mm, afise A2  in format – 594 x 420 mm, afise A1 – in format 841 x 594 mm,  afise A0 in format- 1189 x 841 mm  sau fise in format 500 x 700 mm atat in tipar offset cat si digital. 

Acestea se pot monta cu usurinta in rame click metalice si se pot schimba in functie de promotia aleasa. De asemena afisarea in geam a posterelor este foarte simpla si eficienta. Pentru acest lucru putem aplica scotch in cele 4 colturi ale afisului pentru ca montarea sa poata fi facuta de practic oricine.

Desi par a fi usor depasite, afisele sau posterele raman varianta ieftina, versatila si de mare impact pentru consumatori si privitori. Aceste se pot folosi aproape oriunde iar daca alegi sa te promovezi in cabinete medicale, farmacii, magazine, banci, restaurante  si chiar in scarile blocurilor impactul vizual este garantat.

Tiparim afise pe diferse tipuri de hartie si chiar pe hartie autocolanta. Le putem plastifia mat sau lucios, le putem stanta in forma dorita si le putem innobila cu folio metalic sau le putem lacui UV total sau selectiv.

Un aspect importanta este locul de afisare. Daca se doresc a fi afisate la exterior vom folosi cerneala speciala cu protectie pentru razele UV ale Soarelui.

Specialisti nostri de la Web-2Print iti vor propune cea mai buna solutie pentru nevoiele tale

Dimensiuni standard Afise A0,A1,A2,A3,A4,A5,A6,A7