OFERTA CALENDARE SI AGENDE

Calendarele si Agendele sunt cele mai la indemana, versatile si utile materiale promotionale. Ani la rand calendarele si agendele si-au gasit utilitatea si eficienta fiind materialele cele mai folosite ca si instrumente publicitare.

Calendarele si-au gasit utilitatea fiind practice in orice spatiu, fie ca vorbim de spatiul de acasa sau birou. In momentul in care oferiti ca si material promotional un calendar in momentul acela brand-ul Dumneavoastra va fi la indemana clientilor timp de 365 zile. Practic expunerea brand-ului Dumneavoastra va fi destul de lunga si acest lucru va aduce beneficii companiei. Pe langa vizibilitatea lui, calendarul este un instrument practic. Te va ajuta sa fii mai organizat si sa-ti planifici activitatile din timp.

Ani la rand, calendarele imprimate cu logo au fost utilizate pentru evidentierea brand-urilor in birouri, cabinete, farmacii sau case. In momentul in care alegeti calendarele ca si obiecte promotionale va asociati brand-ul cu un produs sau un serviciu.

Oferim o gama larga de modele de calendare, pot fi de mai multe tipuri in functie si de spatiul de expunere.  Este important sa tineti cont de acest amanunt intrucat calendarele pot fi de perete, de birou sau triptice, care expun lunile anului trimestrial.

Alte instrumente de marketing foarte utile si versatile sunt Agendele. Ofera un spatiu generos. Utilitatea acestora in deplasari, conferinte, evenimente, intalniri il face un material foarte practic si folositor pentru oricine, fie ca vorbim despre clienti sau angajati.

Si aici, ca si in cazul calendarelor, trebuie sa luati in considerare cateva aspecte si anume: dimensiuni, culori, datare, tipul copertei  si sa fie in concordanta cu utilitatea acestuia. Pot fi de mai multe tipuri, atat ca design, concept, cat ca si realizare. Ele pot fi spiralate, cusute cu ata sau brosate iar copertele pot fi catonate sau din piele ecologica si personalizate cu tipar, timbru sec, lacuri UV sau glittere sau folio metalic.

Ne-am pregatit cu o noua serie de propuneri atat pentru calendare, cat si pentru agende. Gama culorilor, cat si tipul hartiei sau coperta agendelor si calendarelor este variata, in functie de preferintele Dumneavoastra.

Sunt foarte multe modele pe care vi le propunem, fie ca optati pentru un design simplu, elegant sau un design traditional. Totusi, daca aveti o idee diferita despre agenda sau calendarul Dumneavoastra, ne puteti cere o oferta personlizata de pret.

Agenda
Format inchis: mm X mm
Hartie interior: 70g / 80g /90g
Nr. de pagini: identice sau diferite
Tipar: policromie, alb/negru/ culori Pantone
Suport Coperta: Hard Cover ( mucava )/ Carton 300g/ 350g
Tipul finisarii: Legare cu spira metalica / cusuta cu ata si brosata
Tiraj

Calendar de birou sau de perete
Format: mm X mm
Hartie file
Nr. file
Tipar: policromie, alb/negru/ culori Pantone
Tiraj

Summary
Tiparim Agende si Calendare personalizate cu grafica clientului
Service Type
Tiparim Agende si Calendare personalizate cu grafica clientului
Provider Name
Web2Print Bucuresti,
Bulevardul Poligrafiei 75, Sector 1,Bucuresti,Romania-013704,
Telephone No.+40 723296991
Area
Romania
Description
Tiparim Agende si Calendare personalizate cu grafica clientului. Tiparim agende legate cu spira metalica, cusute cu ata si coperti tari. Tiparim calendare de birou si de perete spiralate.