CleancoCleanco

Cutii pentru aranjamente florale

Aranjamentele de flori în cutie reprezintă un cadou deosebit și aparte, potrivit pentru orice situație. Alături de flori, de parfumul ademenitor și de aranjamentul floral, astfel de cutii de lux va transmite un singur cuvânt: Eleganță.

Cutiile de lux se realizeaza manual din carton rigid se pot imbraca in catifea sau tipar. Se pot realiza la dimensiunea si forma dorita de client iar personalizarea se poate face cu folio metalic in diverse culori.

Cutii Personalizate Corporate

Cutiile personalizate corporate pot fi mereu o alegere perfecta cand doriti sa promovati un produs sau sa oferiti un cadou care sa va scoata din multime.

Aceste cutii pot sustine obiecte clasise cum ar fi cataloage de arta, icoane vechi, carti in editii rare sau obiecte high tech cum ar fi gadgeturile electronice. Trendul pentru diverse produse cum ar fi sticlele de vin de colectie sau cutiile de tigarete de lux isi gasesc de minune locul in aceste cutii rigide imbracate cu print sau cu catifea in diverse culori.

Intr-o o lume a globalizarii in care toate lucrurile tind sa fie standardizate, innobilarea prin aplicarea logoului firmei si personalizarea acestora cu numele destinatarului cu siguranta nu va trece neobservata.

Cutii premium pentru carduri sau vouchere

Cutiile pentru carduri sunt ideale pentru companiile care vor să ofere un card cadou premium atât clienților, posibilor clienți cat si angajațiilor.

Astfel de cutii pot fi potrivite pentru carduri bancare, carduri SPA, vouchere magazine, vouchere premii si multe altele.

Cutiile pentru carduri sunt realizate manual din carton rigid, îmbrăcate în catifea si sunt personalizate cu timbru sec iar inchiderea este facuta cu pastile magnetice. Acestea pot fi prevazute cu spatii pentru ridicarea usoara a cardului sau loc pentru pliantul de instructiuni.

Se pot realiza la dimensiunile si in forma dorita de client si se  pot personaliza cu print, cu folio în diverse culori, lac glitter sau lac emboss.

Cutii stick USB

Potrivită atât pentru prezentările de la birou în care vrei să-ți atragi clienții printr-o prezență aparte, cât și pentru evenimentele unde poți adăuga tema evenimentului pe stick, cutia pentru stick USB este elementul potrivit ce lipsește din puzzle-ul profesionalismului: Eficiența. Eficient.Practic.Elegant.

Este realizată manual din carton rigid, personalizată integral, interiorul este buretat și are loc și pentru instrucțiuni, iar închiderea se realizează cu pastilă magnetică. 
Se poate realiza atât la dimensiunea, cât și în forma dorită, iar personalizarea poate fi cu print, folio metalic, lacuri selective sau glitter.

Meniuri si note de plata

Conform ultimelor studii efectuate recent, meniul ajuta clientii sa decida ce comanda, dar in acelasi timp le poate influenta alegerea. De aceea este foarte important ca acest meniu sa includa toate detaliile necesare, sa fie tiparit pe o hartie premium iar coperta sa faca diferenta.

Coperta realizata cu print sau manual, din piele ecologica cu locuri pentru inserarea paginilor, prindere cu suruburi metalice pentru o inlocuire usoara a filelor. Personalizare cu timbru sec sau folio metalic, cusute cu ata perimetral sau cu coltare metalice, se pot realiza la dimensiunile dorite de client.

Ai un restaurant, cafenea, ceainarie, pizzerie, saloan de infrumusetare si orice alt serviciu ce necesita un meniu? Apeleaza la noi cu incredere pentru tiparirea meniului de care ai nevoie, pentru eficienta si calitatea cu care lucram! ⠀

Meniuri si note de plata
Pungi corporate

Pungi cadou 

Pungile de hartie sunt o varianta ECO sifoarte practica atunci cand vorbim de vizibilitate unui brand. Este un mijloc de publicitate direct si eficient, de aceea  designul acestora trebuie ales cu grija. Acestea reprezinta un modalitate simpla si eficienta de a oferi un cadou si de a te remarca prin alegerea unei pungi personalizate premium.

Pungile corporate se realizeaza prin tiparirea identitatii vizuale pe diverse suporturi de hartie si mai apoi innobilate cu folio sau lacuri selective. Aceste pot avea toarte din panglica sau snur textil iar daca se realizeaza din carton mai dur, manerul poate fi stantat.

 

Cerere oferta

Va rugam sa ne transmiteti solicitarile de oferta de pret folosind formularul de mai jos.

  Comanda rapida

  Discutati cu un consultant si obtineti toate informatiile necesare si plasati comanda in cel mai scurt timp.

  Tel.: +40 723 296 991
  Email: vanzari@web-2-print.ro

  Raspuns garantat

  Web-2-Print acoperă toate ariile de interes în domeniul managementului proiectelor de producţie publicitară, oferind One Stop Shop pentru toate proiectele.