Bloc Notes

Bloc Notes personalizat cu coperti flexibile sau rigide. Notesuri spiralate, Notesuri cusute cu ata. Bloc notesuri in formate multiple. Jurnale personalizate

Bloc Notesuri-le personalizate atrag atentie celor care le utilizeaza asupra brandului tau, de fiecare dată când sunt utilizate. De ce sa nu te asiguri ca te distingi de concurenta, personalizându-le cu marca ta.

Opțiunile noastre de imprimare a notesurilor includ toate dimensiunile, o multitudine de tipuri de hartie si modalitati multiple de legare. Cea mai populara forma de legare este spiralarea cu spira metalica. Spira pe care o utilizam este de cea mai buna calitate si avem o paleta de culori pentru aceasta foarte vasta, pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor tale.

Bloc Notesuri-le tale pot fi tiparite in culori de policromie ( CMYK), culori Pantone, culori metalice sau florescente iar coperta poate fi decupata, innobilata si aplicata blocului de notes cu grija pentru un produs fin si elegant.

Bloc Notesuri-le tipărite si personalizate cu sigla companiei tale sunt un cadou foarte popular pentru angajatii sau clientii tai. Dimensiunile unice și stocurile de copertă premium ajută cadourile de notebook-uri să iasă în evidență la târguri. Și, spre deosebire de alte cadouri, clienții sunt mult mai predispuși să-l folosească și, prin urmare, vin în contact cu marca dvs. – iar și iar.

 

Caietele si  bloc notesuri-le legate cu spirală pot fi un element de bază și pentru școlile private. Școlile interesate să creeze o imagine coezivă își pot crea propriile caiete personalizate. Puteți potrivi paginile cu orice fel de cursuri. Alegeți pagini de inceput cu motto-ul si regulile liceului sau scolii cu privire la noua situatie sanitara astfel incat elevii sa fie informati la fiecare deschidere de caiet.

 

Pentru mai multe întrebări despre tipărirea de bloc notesuri online și opțiuni suplimentare, te rugam sa ne scrii un email cu cat mai multe detalii si vom fi bucurosi sa iti oferim un pret corect care sa corespunde nevoilor tale.

Summary
Tipografie
Service Type
Tipografie
Provider Name
Web2Print Bucuresti,
Bulevardul Poligrafiei 75, Sector 1,Bucuresti,Romania-013704,
Telephone No.+40 723296991
Area
Bucuresti, Romania
Description
Bloc Notes personalizat cu coperti flexibile sau rigide. Notesuri spiralate, Notesuri cusute cu ata. Bloc notesuri in formate multiple. Jurnale personalizate