">
CleancoCleanco

Cum lucram

Odata cu cererea Dumneavoastra de pret va va fi alocat un Account Manager.
Acesta va prelua si analiza solicitarile Dumneavoastra si va propune solutii pentru realizarea proiectului cu succes.

Incepand cu faza de Ofertare pana la Livrarea produsului acesta va urmari cu atentie fiecare faza a procesului tehnologic.

Account Managerul va sti in fiecare moment statusul produsului Dumneavoastra  si urmatorii pasi care trebuiesc parcursi.

 

Stochastic FM 20 raster

Conventional raster

 

Odata cu intrarea in productie a materialului Dumneavoastra, incepe cu adevarat partea interesanta a lucrurilor.

Specialistii nostri, care opereaza masini germane de ultima generatie Heidelberg, Muller Martini, Wohlenberg, Stahl folder sau Aster , Xerox, Kodak Trendsetter, Epson Stylus Pro 4900 si multe altele, isi pun amprenta prin competenta, profesionalism si implicare activa asupra produsului finit. Comunicarea permanenta cu Account Managerul face ca acestia sa inteleaga cerintele clientului si asteptarile acestuia si astfel sa-si indeplineasca cu succes sarcinile asumate.

Standardele de calitate pe care le-am dobandit impreuna cu partenerii nostri, stau marturie competentei si priceperii noastre.

Astfel, procesul de productie incheiat cu succes, livram materialele in termenul asumat si in conditiile de calitate stabilite. Feedbackul este o parte importanta a colaborarii noastre si de aceea ne bucuram de fiecare data cand il primim.

 

Cerere oferta

Va rugam sa ne transmiteti solicitarile de oferta de pret folosind formularul de mai jos.

Comanda rapida

Discutati cu un consultant si obtineti toate informatiile necesare si plasati comanda in cel mai scurt timp.

Tel.: 0723 296 991
Email: vanzari@web-2-print.ro

Raspuns garantat

Web-2-Print acoperă toate ariile de interes în domeniul managementului proiectelor de producţie publicitară, oferind One Stop Shop pentru toate proiectele.