CleancoCleanco

Cutii personalizate

Cutii personalizate pentru afacerea ta. Promovarea afacerii tale prin cutii personalizate cu brandul tau a devenit o necesitatea intr-o mare de ambalaje comune. Te poti face remarcat prin cutii personalizate din carton pentru produsele tale mai ales acum cand “take away”  sau  “to go” a devenit ceva obisnuit. Dar obisnuit nu trebuie sa fie ambalajatul tau! Cutia personalizata de tip bakery trebui sa exprime calitatea si unicitatea produsului pe care il vinzi. Prospetimea si forma prajiturii tale deosebite nu trebuie alterata de un ambalaj comun si ieftin ci trebuie scoasa in evidenta cu ajutorul cutiilor personalizate premium la Web2Print Bucuresti!

Fie ca recunoastem sau nu, un ambalaj de calitate pentru produsul tau creste nivelul de dopamina in asteptarea          recompensei binemeritate de catre client. Iar produsul tau va veni sa definitiveze asteptarea clientului tau. De ce sa naruieste toata aceasta constructie atent gandita cu un ambalaj oarecare cand poti sa iesi din multime cu o cutie personalizata de calitate.

Alege sa iti personalizezi cutiile cu noi, Web2Print Bucuresti pentru ca aici vei primi consiliere si indrumari pentru o calitate garantata a cutiilor din carton.

Fie ca optezi pentru cutii din carton usor GC sau cutii din carton microondul cu autoformare ori cutii din carton rigid, premium cutiile tale personalizate vor fi impecabile, se vor deosebi de concurenta si se vor face remarcate.

 

cutii personalizate cu print tipografie bucuresti

Cutii Personalizate cu inchidere magnetica

Cutiile personalizate pot fi mereu o alegere perfecta cand doriti sa promovati un produs sau sa oferiti un cadou care sa va scoata din multime.

Cutii premium

Cutiile pentru carduri sunt ideale pentru companiile care vor să ofere un card cadou premium atât clienților, posibilor clienți cat si angajațiilor.

Cutii personalizate cu fereastra

Cutii din carton cu fereastra

Cutiile din carton cu fereastra sunt alegere potrivita atunci cand se doreste ca produsle care sunt in interiorul cutie sa fie vizibile de catre cumparator. Acest tip de cutii au impact deosebit atunci cand produsele din interior au un aspect deosebit, sunt vii colorate sau se doreste sa se arata clientului forma sau calitatea produsului vandut. Fereastra poate fi acoperita cu o folie de protectie astfel incat produsele din interior sa nu intre in contact cu mediul exterioar. Acest tip de cutie se poate folosi atat pentru produse alimentare cat si pentru produse beauty.

Cutii personalizate din carton

Cutiile personalizate din carton se pot personaliza cu grafica clientului si in orice dimensiune solicita acesta.

Aceste cutii pot sustine jocuri, cadouri, obiecte high tech fiind realizate din cartoane duplex sau premium GC.  Trendul pentru diverse produse cum ar fi sticlele de vin de colectie sau cutiile de tigarete de lux isi gasesc de minune locul in aceste cutii tiparite chiar pe carton duplex cu spate kraft care pot indica grija ta pentru mediu.

Intr-o o lume a globalizarii in care toate lucrurile tind sa fie standardizate, tiparirea prin aplicarea logoului firmei si personalizarea cu grafica dorita, in culori vii, nu va trece neobservata.

Cutii personalizate pentru aranjamente florale

Aranjamentele de flori în cutie reprezintă un cadou deosebit și aparte, potrivit pentru orice situație. Alături de flori, de parfumul ademenitor și de aranjamentul floral, astfel de cutii de lux va transmite un singur cuvânt: Eleganță.

Cutiile de lux se realizeaza manual din carton rigid se pot imbraca in catifea sau tipar. Se pot realiza la dimensiunea si forma dorita de client iar personalizarea se poate face cu folio metalic

Cutii personalizate pentru stick USB

Potrivită atât pentru prezentările de la birou în care vrei să-ți atragi clienții printr-o prezență aparte, cât și pentru evenimentele unde poți adăuga tema evenimentului pe stick, cutia pentru stick USB este elementul potrivit ce lipsește din puzzle-ul profesionalismului: Eficiența. Eficient.Practic.Elegant.

Este realizată manual din carton rigid, personalizată integral, interiorul este buretat și are loc și pentru instrucțiuni, iar închiderea se realizează cu pastilă magnetică. 
Se poate realiza atât la dimensiunea, cât și în forma dorită, iar personalizarea poate fi cu print, folio metalic, lacuri selective sau glitter.

Cutii Personalizate Corporate

Cutiile personalizate corporate pot fi mereu o alegere perfecta cand doriti sa promovati un produs sau sa oferiti un cadou care sa va scoata din multime.

Aceste cutii pot sustine obiecte clasise cum ar fi cataloage de arta, icoane vechi, carti in editii rare sau obiecte high tech cum ar fi gadgeturile electronice. Trendul pentru diverse produse cum ar fi sticlele de vin de colectie sau cutiile de tigarete de lux isi gasesc de minune locul in aceste cutii rigide imbracate cu print sau cu catifea in diverse culori.

Intr-o o lume a globalizarii in care toate lucrurile tind sa fie standardizate, innobilarea prin aplicarea logoului firmei si personalizarea acestora cu numele destinatarului cu siguranta nu va trece neobservata.

Cutii personalizate Web2Print Bucuresti

Cutii personalizate din carton colorat in masa

Cutii personalizate pe carton colorat in masa vor da o nota aparte produselor ambalate in acest mod. Personalizare lor cu nuante de culori metalice va aduce produsul tau in categoria premium doar prin aceasta simpla alegere. Innobilarea lor cu folio metalic in diverse nunate sau aplicare de lacuri speciale va face din ambalajul produslui tau sa se diferentieze de concurenta. La Web2Print transformam idei indraznete in ambalaje de carton premium, care fac diferenta!

Cutii premium personalizate pentru carduri sau vouchere

Cutiile pentru carduri sunt ideale pentru companiile care vor să ofere un card cadou premium atât clienților, posibilor clienți cat si angajațiilor.

Astfel de cutii pot fi potrivite pentru carduri bancare, carduri SPA, vouchere magazine, vouchere premii si multe altele.

Cutiile pentru carduri sunt realizate manual din carton rigid, îmbrăcate în catifea si sunt personalizate cu timbru sec iar inchiderea este facuta cu pastile magnetice. Acestea pot fi prevazute cu spatii pentru ridicarea usoara a cardului sau loc pentru pliantul de instructiuni.

Se pot realiza la dimensiunile si in forma dorita de client si se  pot personaliza cu print, cu folio în diverse culori, lac glitter sau lac emboss.

Pungi corporate

Pungi cadou 

Pungile de hartie colorate in masa sunt o varianta ECO si foarte practica atunci cand vorbim de vizibilitate unui brand. Este un mijloc de publicitate direct si eficient, de aceea  designul acestora trebuie ales cu grija. Acestea reprezinta un modalitate simpla si eficienta de a oferi un cadou si de a te remarca prin alegerea unei pungi personalizate premium.

Pungile corporate se realizeaza prin tiparirea identitatii vizuale pe diverse suporturi de hartie si mai apoi innobilate cu folio sau lacuri selective. Aceste pot avea toarte din panglica sau snur textil iar daca se realizeaza din carton mai dur, manerul poate fi stantat.

Pungile cadou personalizate sunt un element esential al oricarei afaceri care doreste sa isi prezinte produsele intr-un mod elegant si profesional. Acestea sunt utilizate pentru a ambala si a livra produsele in mod eficient si pot fi personalizate cu logo-ul afacerii sau cu alte informatii, cum ar fi numele sau sloganul.

Pungile de carton personalizate la Web2Print Bucuresti pot fi imprimate cu design-uri atractive si colorate pentru a atrage atentia clientilor si a le face sa se simta speciali. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea tehnicilor de imprimare offset sau aplicare diverselor tipuri de lacuiri sau folio metalic in diverse culori, care permit reproducerea design-urilor complexe si colorate.Pungile cadou personalizate sunt, de asemenea, utile pentru livrarea produselor la evenimente sau la domiciliu. Acestea pot fi proiectate pentru a se potrivi cu diferite produse, cum ar fi hainele, bijuteriile sau cosmeticele, si pot fi livrate in siguranta si in conditii bune.

Pungile cadou personalizate din hartie realizate la Web2Print Bucuresti sunt o alegere excelenta pentru orice afacere care doreste sa isi prezinte produsele intr-un mod elegant si profesional. Acestea pot fi personalizate cu logo-ul afacerii si pot fi fabricate din diferite materiale, care pot fi imprimate cu design-uri atractive si colorate. Pungile cadou personalizate sunt, de asemenea, utile pentru livrarea produselor la evenimente sau la domiciliu in siguranta si in conditii bune.

Meniuri si note de plata

Coperti meniuri si note de plata

Conform ultimelor studii efectuate recent, meniul ajuta clientii sa decida ce comanda, dar in acelasi timp le poate influenta alegerea. De aceea este foarte important ca acest meniu sa includa toate detaliile necesare, sa fie tiparit pe o hartie premium iar coperta sa faca diferenta.

Coperta realizata cu print sau manual, din piele ecologica cu locuri pentru inserarea paginilor, prindere cu suruburi metalice pentru o inlocuire usoara a filelor. Personalizare cu timbru sec sau folio metalic, cusute cu ata perimetral sau cu coltare metalice, se pot realiza la dimensiunile dorite de client.

Ai un restaurant, cafenea, ceainarie, pizzerie, saloan de infrumusetare si orice alt serviciu ce necesita un meniu? Apeleaza la noi cu incredere pentru tiparirea meniului de care ai nevoie, pentru eficienta si calitatea cu care lucram! ⠀

cutii personalizate web2print tipografie bucuresti

Cutii bakery

Cutiile de bakery premium personalizate sunt o alegere ideala pentru orice afacere de cofetarie sau patiserie. Acestea ofera o modalitate de a prezenta si livra produsele dumneavoastra intr-un mod elegant si profesional.

Unul dintre avantajele principale ale cutiilor de bakery personalizate este ca acestea pot fi personalizate cu logo-ul afacerii dumneavoastra si alte informatii, cum ar fi numele sau sloganul. Acest lucru va permite sa va construiti o prezenta puternica in mintea clientilor si sa va promovati brand-ul in mod eficient.

In plus, cutiile de bakery personalizate la Web2Print Bucuresti sunt fabricate din materiale de calitate, cum ar fi cartonul GC alimentar sau hartia, care sunt rezistente, durabile si ecologice. Acestea pot fi imprimate cu design-uri atractive si colorate pentru a atrage atentia clientilor si a le face sa se simta speciali.

Cutiile de bakery personalizate sunt, de asemenea, utile pentru livrarea produselor dumneavoastra la evenimente sau la domiciliu. Acestea pot fi proiectate pentru a se potrivi cu diferite produse, cum ar fi prajiturile, fursecurile sau painea, si pot fi livrate in siguranta si in conditii bune.

Cutiile  bakery premium personalizate la Web2Print Bucuresti sunt o alegere excelenta pentru orice afacere de cofetarie sau patiserie care doreste sa isi prezinte produsele intr-un mod elegant si profesional. Acestea ofera o modalitate de a va promova brand-ul si de a livra produsele in siguranta si in conditii bune.

Cutiile de carton personalizate sunt o modalitate eficientă de a promova afacerile sau de a oferi un pachet regal pentru  produsele sau serviciile dvs. Acestea pot fi personalizate cu logo-ul dvs., designul sau mesajul dvs. și pot fi fabricate în diferite forme și mărimi pentru a se potrivi nevoilor dvs. Cutiile de carton personalizate sunt ideale pentru a fi utilizate ca ambalaje pentru produse, ca suport de marketing sau ca instrument de prezentare a produsului.

Cutiile de carton personalizate pot fi utilizate pentru a ambala produsele dvs. sau pentru a le oferi o prezentare de calitate în timpul expozițiilor sau evenimentelor de afaceri. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru a ambala cadouri sau ca instrument de marketing pentru a atrage atenția clienților dvs. Cutiile de carton personalizate pot fi, de asemenea, utilizate pentru a ambala produsele pentru livrare sau pentru a le oferi un aspect profesional în timpul transportului.

Cutiile de carton personalizate pot fi fabricate în diferite forme și mărimi pentru a se potrivi nevoilor dvs. De exemplu, cutiile pot fi fabricate în forma de cub sau în forma de cilindru pentru a se potrivi produselor dvs. sau pot fi fabricate în dimensiuni personalizate pentru a se potrivi nevoilor dvs. de ambalare. De asemenea, cutiile pot fi fabricate cu mânere sau cu închizători pentru a facilita transportul sau depozitarea produselor.

Web2Print Bucuresti o companie cu o experiență vastă în gestionarea producției de cutii de carton personalizate. Web2Print Bucuresti se concentrează pe calitate și servicii excepționale, oferind cutii de carton personalizate fabricate din carton de înaltă calitate, care sunt durabile și rezistente la uzură.

Web2Print Bucuresti oferă o gamă variată de opțiuni de personalizare, inclusiv imprimare digitală, imprimare offset, caserarea și laminare, astfel încât să se poată potrivi nevoilor dvs. În plus, Web2Print Bucuresti oferă o gamă de forme și mărimi pentru a se potrivi nevoilor dvs. de ambalare.

Web2Print Bucuresti se angajează să ofere servicii excepționale clienților săi și să livreze produse de calitate în timp util.

Summary
Realizare cutii personalizate
Service Type
Realizare cutii personalizate
Provider Name
Web2Print Bucuresti,
Bulevardul Poligrafiei 75, Sectror 1, Bucuresti,041757,
Telephone No.0723296991
Area
Romania
Description
Web2Print Bucuresti pune la dispozitia clientilor un mix de servicii de tiparire si livrare pentru cutii personalizate, cutii din carton, cutii beaty, cutii bakery, cutii cu autoformare si cutii din carton rigid.
 

Cerere oferta

Va rugam sa ne transmiteti solicitarile de oferta de pret folosind formularul de mai jos.

  Comanda rapida

  Discutati cu un consultant si obtineti toate informatiile necesare si plasati comanda in cel mai scurt timp.

  Tel.: +40 723 296 991
  Email: vanzari@web-2-print.ro

  Raspuns garantat

  Web-2-Print acoperă toate ariile de interes în domeniul managementului proiectelor de producţie publicitară, oferind One Stop Shop pentru toate proiectele.