CleancoCleanco

Despre noi

2166515594_3d5072c19a_o

Afacerile moderne s-au schimbat foarte mult in ultimele  doua decenii. Ceea ce credeam odata ca stim acum este pus sub semnul intrebarii. Afacerile sunt intr-o continua transformare iar industria imprimarii nu face exceptie.

Web2Print Bucuresti  s-a nascut din ideea de a facilita accesul rapid  la tiparirea si personalizarea oricaror materiale publicitare dorite.

Web2Print Bucuresti se doreste sa fie interfata simpla si utila, dintre un departament de achizitii sau marketing, al unei companii, cu una dintre cele mai dinamice tipografii din Bucuresti.

Experianta echipei noastre se imbunatateste an de an prin proiectele provocatoare pe care le realizam si prin numarul clientilor satisfacuti de serviciile noaste.

Viziune

Integritatea, corectitudinea, profesionalismul, respectul pentru clienti sunt principiile care ne ghideaza activitatea  si credem ca acestea sunt convingeri fundamentale pentru o colaborare de lunga durata intre doi parteneri.

Astfel, viziunea noastra este de a lega parteneriate cu clientii nostri, a intelege nevoile lor si a ajunge la rezultatele dorite. Acest lucru il vedem realizat prin mijloace moderne de comunicare, prin tehnologie de ultima generatie si prin implicare totala.

Misiune

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri un singur punct de contact pentru tiparirea si personalizarea materialelor publicitare. Consilierea acestora in alegerea materialelor care urmeaza a fi folosite, a modului optim de tiparire si finisare, de asemena si supravegherea intregului  proces tehnologic, pana la livrarea produsului finit.

Experienta isi spune cuvantul

Ce anume ne recomanda? De obicei ne lasam clientii sa ne laude, dar putem afirma ca in 15 ani de activitate am raspuns de fiecare data exigentelor partenerilor nostri, din cele mai diverse domenii de activitate. In plus, am facut ca imprimarea diverselor materiale sa fie mai usoara ca oricand, fara a face vreodata compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

O idee buna de cutie cadou, de mapa a unui eveniment, de agenda cu spira sau agenda cusuta, de calendar de bioru sau perete, poate ramane “doar o idee” fara o implementare corecta sau o productie pe masura. Experienta acumulata in timp si situatiile inedite pe care le-am intampinat in gestionarea proiectelor de productie publicitara si tipografica, ne face sa credem ca nici o problema nu poate rezista in fata unei abordari corecte.

LIVRARE IN SIGURANTA

Este solutia cea mai convenabila ! Nu avem nevoie decat de adresa la care sa livram  si in cel mai scurt timp ne vom ocupa de restul.

Fie ca vorbim de cataloage, brosuri, pliante, notessuri, agende sau calendare. Mape, reviste, doorhangere, wobblere, flyere sau chiar carti de vizita le putem livra in siguranta prin soferii proprii sau curier la o adresa din Bucuresti sau din tara.

DISTRIBUTIE FLYERE 

Daca te gandesti la o campanie de marketing direct prin distributia de flyere in cutii postale sau doorhangere suntem aici sa te ajuam. Va putem oferi servicii complete de distributie hand to hand, stergatoare masini, distributie in intersectii sau plicuri adresate.

 

Cerere oferta

Va rugam sa ne transmiteti solicitarile de oferta de pret folosind formularul de mai jos.

  Comanda rapida

  Discutati cu un consultant si obtineti toate informatiile necesare si plasati comanda in cel mai scurt timp.

  Tel.: +40 723 296 991
  Email: vanzari@web-2-print.ro

  Raspuns garantat

  Web-2-Print acoperă toate ariile de interes în domeniul managementului proiectelor de producţie publicitară, oferind One Stop Shop pentru toate proiectele.