Door Hanger

Door hanger-ele personalizate la Web2Print Bucuresti sunt cea mai buna alegere de a te promova pe clanta usilor, in zona in care iti desfasori activitatea.

 Ai o afacere in oras? Atunci vecinii tai trebuie sa stie!

Daca detii o pizzerie, un pub, un restaurant, o sala de sport sau un coafor, sa te promovezi cu ajutorul unui door hanger tiparit cu Web-2-Print este cea mai buna alegere pentru vecinii de langa afacerea ta.

Sa te promovezi cu ajutorul unor door hangere tiparite la Web-2-Print este cea mai buna alegere! Door hanger-ul tiparit cu noi nu poate fi ratat sau trecut cu vederea. Agatate pe clanta usii de la apartamentele  din blocurile de locuinte de langa afacerea ta, vor avea un impact garantat.

La Web-2-Print Tipografie Bucuresti tiparim in culori vii de policromie sau Pantone pe hartie si cartoane de calitate certificate FSC care nu sunt un risc pentru padurile tarii. Ajutam afacerile sa prospere prin metode moderne de tipar si cu o calitate certificata.

Poti fideliza vecinii tai cu un cupon de reducere prestantat pe acest door hanger sau poti sa oferi o cafea gratuita pe un door hanger cat timp asteapta vecinul sa se tunda.

Sala ta de sport nu poate rata oportunitatea de a agata un door hanger de informare pe clanta usilor rezidentilor din zona atunci cand un nou instructor de fitness isi incepe cursurile in sala ta.

Studentii in sesiune au foarte putin timp de pierdut, asa ca daca le aduci ofertele la usa este aproape sigur ca vor fi incantati sa dea curs invitatiei tale agatate pe usa lor. Nu rata aceasta ocazie de a agata un door hanger pe clanta lor! Asa ca promoveaza-te local cu un door hanger tiparit la Web-2-Print Tipografie Bucuresti.

Daca nu are cine sa iti distribuie si sa iti agate door hanger-ele pe clanta usilor putem face noi acest lucru pentru tine contra cost. Avem nevoie de zona in care iti doresti sa distribuim door hanger-ele si ne vom duce misiunea la bun sfarsit intr-un mod profesionist.