FLYERE SI PLIANTE

Flyerul  este cea mai usoara si la indemana metoda de promovare a serviciilor oferite de catre o companie, catre  publicul larg intr-o maniera simpla si atragatoare.  Flyerele au un impact considerabil cand sunt impartile in fata restaurantelor pentru promavarea diverselor evenimente sau a unui meniu nou. Tipul de flyer pe care îl alegeti  va fi realizat in functie de obiectivele pe care vreti sa le atingeti. Fie ca vorbim despre o prezentare pentru un eveniment, pentru a anunta o oferta sau reduceri ori pentru a detalia un serviciu sau un produs.

Printarea flyerelor in Bucuresti nu a fost niciodata mai simpla ca astazi. Foarte multe tipografii din Bucuresti printeaza flyere si pliante publicitare insa, de cele mai multe ori aceste se rezuma la formate standard, comune si lipsite de orice impact vizual. Daca iti doresti ca flyerele si pliantele tale sa fie citite si remarcate, alege culori Pantone vii, sau formate atipice pentru printul acestora. Alege lacuiri si forme stantate, care pentru o suma modica in plus, vor face diferenta fata de concurenta si isi vor atinge scopul. Alege o hartie superioara calitativ, nu eterna hartie dublu cretat lucios de 130g pe care sunt tiparite toate flyerele comune.

Intr-o piata de desfacere unde oferta noastra se doreste a fi remarcata, fie ca vorbim de pizzerii, societati de creditare, magazine de electronice sau orice afacere, nu poti sa te faci remarcat cu oferirea de flyere comune, tiparite la gramada si livrate in 5-6 zile.

Printarea flyerelor nu si-a spus inca, ultimul cuvant si poti alege sa fii diferit de concurenta ta, cu putina imaginatie.

Ce trebuie sa stii despre Pliante si Flyere

  • Cand te-ai hotarat sa comanzi niste pliante sau flyere trebuie sa stii ca:
  • Comunicarea mesajului transmis trebuie sa fie scurta in care sa prezentati punctele de interes, intrucat spatiul intr-un flyer sau pliant este limitat.
  • Pentru un impact major alege un format atipic pentru flyerele si pliantele tale. Alege stantarea lor in difertie forme in functie de specificul afacerii tale. Se pot printa flyere si pliante in forma de pizza, valize, feon, roti, mobila,tricouri, case sau orice va spune imaginatia.
  • Pliantele si flyerele pot fi distribuite unui numar foarte mare de persoane cu usurinta prin serviciul nostru de distribuite, cu un cost minim.
  • Puteti ajunge la persoane la care nu puteti avea acces prin campanii digitale, de exemplu pensionarii.
  • Flyerul si Pliantul este instrumental de marketing care va permite sa va largiti punctul de acces, sa faceti publicitate serviciului, ofertelor in zone mai putin accesate de tehnologiile moderne sau in proximitatea afacerii pe care o detineti.
  • Trebuie sa luati in considerare cantitatea de flyere sau pliante pe care alegeti sa le tipariti. Comandarea unui numar mai mare de flyere si pliante va fi mai rentabilă pe unitate.
  • Daca informatia oferita este una de interes general, cum ar fi campanii de preventie medicala, flyerele si pliantele se pot  distribui pe o perioada mai lunga de timp.

Indiferent de complexitatea flyerului sau a pliantului, apelati la noi cu incredere pentru oferta personalizata! Raspuns garantat, costuri competitive, print de calitate si promptitudine!

Cum se poate plia un pliant?

moduri de pliere pliante