Mape de prezentare

Mapele de prezentare sunt folosite atat in scop publicitar, cat si pentru gazduirea materialelor in cadrul intalnirilor sau evenimentelor. Cu siguranta mapa de prezentare este un instrument util de marketing.  Datorita popularitatii si utilitatii lor, aceste mape de prezentare devin obligatorii in cadrul intalnirilor de afaceri contribuind astfel la o imagine profesionala a firmei. 

Tiparim mape din carton dublu cretat mat sau lucios in gramaj de 300, 350 sau 400 g/mp. Acestea se pot plastifia mat, soft touch sau lucios, innobila cu lac UV, lac glitter, folio metalic sau emboss. Putem pune la dispozitia clientilor nostri una din matritele de stanta pe care le avem pe stoc sau putem executa cu tehnologie laser, stante dupa desene noi.

 

Tips&tricks

  • Poti crea o impresie buna clientilor de la prima intalnire avand aceste mape de prezentare. O mapa de prezentare promoveaza imaginea companiei atat prin aspect, cat si prin calitate si utilitatea lor.
  • Buzunarele mapelor de prezentare va pot permite sa adaugati cartea de vizita, un talon, voucher sau cupon
  • Distribuirea acestor mape in cadrul evenimentelor precum targuri, intalniri, pot ajuta la promovarea unui proiect, serviciu sau produs.
  • Mapele de prezentare iti ofera posibilitatea de a adauga si pliante, flyere, reviste si asta te va ajuta sa detaliezi cat mai clar serviciile oferite
  • Intr-un mod cat mai clar si precis pot fi prezentate proiectele la care ai lucrat, parteneri cu care colaborezi si datele succinte ale firmei. Acestea pot fi prezentate intr-un mod cat mai atragator aducand plus valoare in promovare firmei