Plicuri personalizate

Plicurile personalizate calatoresc cu stil

Asigura-te ca scrisorile si invitatiile trimise vor fi desfacute de catre destinatari in cel mai scurt timp ! Fie ca ai nevoie de un plic simplu, alb-negru care sa scoata in evidenta numele expeditorului sau iti doresti unul complex care sa atraga privirile, conteaza pe noi pentru a raspunde cerintelor tale !

Pentru a ajunge direct la destinatie

  • Daca vrei sa trimiti in siguranta informatii pretioase, alege plicuri cu sigiliu, securizate, sau perfect opace.

  • Iesi in evidenta cu plicuri cu design particularizat, colorate si cu elemente grafice !

  • Faciliteaza-le clientilor tai luarea unei decizii! Poti opta pentru includerea plicurilor retur, pentru comenzi mai simple ca oricand.

Plicul este un obiect obisnuit de ambalare, realizat, de obicei, dintr-un material plat subtire. Este conceput pentru a contine un obiect plat, cum ar fi o scrisoare sau o carte. Plicurile traditionale sunt realizate din foi de hartie taiate in una din cele trei forme: un romb, o cruce cu brat scurt sau un zmeu. Aceste forme permit crearea structurii plicului prin plierea laturilor foii in jurul unei zone rectangulare centrale. In acest mod, se formeaza o incinta cu fete dreptunghiulare cu un aranjament de patru clape pe partea inversa.

Istorie

Primul plic cunoscut nu era nimic asemanator plicului de hartie pe care il stim astazi. Acesta dateaza din anii 3500 si 3200 î.Hr. in Orientul Mijlociu antic. Cei doi oameni care au descoperit aceste prime plicuri au fost Jacques de Morgan, in 1901, si Roland de Mecquenem, in 1907.

Plicurile de hartie au fost dezvoltate in China, unde hartia a fost inventata in secolul al II-lea î.Hr. Plicurile de hârtie, cunoscute sub numele de chih poh, au fost folosite pentru a stoca cadouri de bani. In timpul dinastiei Songului de Sud, curtea imperiala chineza a folosit plicuri de hartie pentru a distribui daruri monetare oficialilor guvernamentali.

Inainte de 1845, plicurile facute manual au fost toate disponibile pentru utilizare, atat comerciale cat si intern. In 1845, Edwin Hill si Warren De La Rue au primit un brevet britanic pentru prima masina de fabricat plicuri, era o masina cu aburi care nu numai ca taia forma plicurilor, dar le si indoia si le si plia.

Aproape 50 de ani au trecut pentru a se putea realiza aceste plicuri pe care le cunoastem astazi.

Tips&tricks

  • plicurile albe sunt cele mai la indemana atunci cand vorbim despre un mediu formal, profesional
  • trebuie sa tineti cont de tipul hartiei
  • intotdeauna personalizarea unui plic va oferi un plus continutului si va capta atentia

Pentru orice oferta de plicuri personalizate nu ezitati sa ne contactati! Oferim pachete personalizate in functie de tipul promovarii dorit prin preturi competitive, calitate, eficienta si promtitudine!