CleancoCleanco

Chiar si astazi in lumea digitala in care traim unde foarte multe lucruri se intampla online sa ai niste materiale cu logoul companiei tale este inca unul dintre cele mai bune moduri de a-ti construi brandul.

notepad book-notes
umbrella product Web2Print

La Web-2-Print putem imprima, grava si brada logo-ul tau pe orice obiect promotional dintre miile de variante de produse de import din cataloagele de pe site.

Daca te vei uita in jurul tau, in biroul in care lucrezi vei observa probabil multe obiecte promotionale imprimate cu un logo-ul unor firme. Aceste obiecte sunt in diverse forme. Fie ca vorbim de cana de cafea, de paharul de apa plata, de pixul cu care scrii sau geanta de laptop pe care o folosesti toate au imprimate sau gravate un logo.

punga-cadouri

Obiectele promotionale au devenit atat de populare datorita tehnologiilor moderne, a flexibilitatii modalitatilor de inscriptionare dar si durabilitatii acestora.

Obiectele promotionale au avantajul ca pot creea o imagine profesionista afacerii tale si pot lasa o impresie de lunga durata in constiinta partenerului tau de afaceri.

Articolele promotionale sunt o varianta optima pentru captarea atentie in cadrul unui eveniment si acestea nu trebuie sa lipseasca din arsenalul de promovare al nici unei companii.

Suntem aici pentru a te ajuta sa gasiti obiectul care sa se potriveasca perfect nevoilor tale de marketing si promovare.

Completeaza formularul de mai jos si te vom ajuta in promovarea afacerii tale !

 

Cerere oferta

Va rugam sa ne transmiteti solicitarile de oferta de pret folosind formularul de mai jos.

  Comanda rapida

  Discutati cu un consultant si obtineti toate informatiile necesare si plasati comanda in cel mai scurt timp.

  Tel.: +40 723 296 991
  Email: vanzari@web-2-print.ro

  Raspuns garantat

  Web-2-Print acoperă toate ariile de interes în domeniul managementului proiectelor de producţie publicitară, oferind One Stop Shop pentru toate proiectele.