Tipografie | Tipografie Offset | Tipografie Digitala | Tipar

Ce tipar realizam in tipografie?

Absolut tot ce ai nevoie de la o tipografie!

La Web-2-Print tiparim o gama varianta de printuri publicitare la o calitate occidentala si preturi corecte. Oricare ar fi produsul ales, noi il putem transforma intr-o unealta eficienta de marketing prin profesionalism, atentie si aplecare catre lucru bine facut. Vom avea grija ca toate materialele tiparite de care ai nevoie sa satisfaca asteptarile tale.  Convinge-te !

pliante web-2-print Bucuresti

Flyere

Flyerele faciliteaza mesajul tau catre mase si sunt o maniera extrem de simpla si necostisitoare de a transmite rapid mesajul unui numar mare de oameni. Distribuite in spatii publice sau la diverse evenimente, flyerele raman una din cele mai populare unelte de marketing.

brosura-capse omega-web-2- print-tipografie -Bucuresti

Brosuri

Transmite mesajul potentialilor clienti intr-un mod rapid si precis, prin intermediul unei brosuri bine realizate ! Suficient de mici incat sa incapa intr-un buzunar sau o cutie postala, brosurile reprezinta una din cele mai facile si convenabile moduri prin care poti comunica mesajul viitorilor clienti.

Catalog cusut si brosat

Cataloage

Cei mai multi clienti nu cumpara pe loc. Peste 70% din vanzari sunt realizate in saptamanile ce urmeaza, dupa o expozitie sau targ. Asigura-te ca acestia nu vor pleca fara sa ia cu ei toate informatiile necesare. Ofera-le un catalog tiparit, realizat cu atentie, care sa le usureze decizia.

mape de prezentare web 2 print tipografie bucuresti

Mape de prezentare

Cu o mapa de prezentare tiparita profesionist poti face o  impresie buna clientilor de la prima intalnire.  O mapa de prezentare promoveaza imaginea companiei atat prin aspect cat si prin calitatea si utilitatea lor. Avand aceste mape de prezentare la indemana va veti simti mai confortabil la intalnirile de afaceri.

Bloc notes cu spira

Bloc Notes

Bloc Notesuri-le tipărite si personalizate cu sigla companiei tale sunt un cadou foarte popular pentru angajatii sau clientii tai. Fie ca lucrezi de acasa sau esti la birou, un bloc notes te ajuta sa iti pastrezi ideile impreuna iar un To Do List este foarte simplu de urmarit   pe bloc notestul de pe birou.

pungi cadou

Pungi cadou

Pungile de hartie sunt o varianta ECO si foarte practica atunci cand vorbim de vizibilitate unui brand. Acestea reprezinta un modalitate simpla si eficienta de a oferi un cadou. Sunt un mijloc de publicitate direct si eficient si te poti face remarcat prin alegerea unei innobilari si personalizari premium.

manson de caserola

Etichete tip manson

Etichetele tip manson sunt alegerea perfecta pentru caserolele cu hrana proaspata care se pot vinde in magazine si supermarketuri. Fie ca vorbim de mancare gatita sau specialitati de carne proaspata, bandarea cu mansoane de carton a caserolelor este cea mai buna alegere.

door hanger web 2 print tipografie bucuresti

Door Hanger

Door hanger-ele personalizate la Web-2-Print Tipografie Bucuresti sunt cea mai buna alegere de a te promova pe clanta usilor, in zona in care iti desfasori activitatea. Daca dezvolti proiecte imobiliare sau vinzi proprietati te poti promova in acest fel.

etichete autocolante F64

Etichete. Etichete personalizate

Etichete personalizate sunt esentiale pentru vanzare. Etichetele autocolante plastifiate mat sau lucios sunt alegerea ideala pentru etichetarea produselor pe care le comercializati. Daca se aplica folio gold sau silver pe etichetele personalizate acestea vor fi mult mai atragatoare pentru potentialul cumparator.

afise restaurante

Afise

Afisele sau Posterele sunt ideale pentru a promova un eveniment, pentru a anunta o promotie sau pentru informare. Tiparim cu succes afise in format A4, A3, A2, A1 sau A0 in tipar offset si digital.

plicuri personalizate

Plicuri personalizate

Asigura-te ca plicurile trimise vor fi desfacute de catre destinatari in cel mai scurt timp! Plicurile personalizate confera un plus de valoare si statul firmei pe care o reprezinti.

cutii flori

Cutii pentru flori

Aranjamentele de flori în cutie reprezintă un cadou deosebit și aparte, potrivit pentru orice situație. Alături de flori, de parfumul ademenitor și de aranjamentul floral, astfel de cutii de lux va transmite un singur cuvânt: Eleganță.

cutii personalizate cu print tipografie bucuresti

Cutii Personalizate

Cutiile personalizate pot fi mereu o alegere perfecta cand doriti sa promovati un produs sau sa oferiti un cadou care sa va scoata din multime.

Cutii premium

Cutiile pentru carduri sunt ideale pentru companiile care vor să ofere un card cadou premium atât clienților, posibilor clienți cat si angajațiilor.

Cutii stick USB

Cutia stick USB este alegerea perfecta pentru stickul USB cu planurile de arhitectura, cheia de protectie sau softul comandat de client. Pe langa inscriptionarea stickul, cutia USB pentru acesta va face diferenta!