Wobbler POS

 

Wobbler-ele pentru raft sunt alegerea perfecta atunci cand vrei sa te remarci pe rafturile aglomerate din magazin. Atunci cand vrei ca produsele tale “sa sara” de pe raft in ochii clientilor alege sa le promovezi cu wobblere tiparite la Web-2-Print. 

Aceste instrumente de marketing sunt ieftine si foarte eficiente. O campanie sustinuta cu marcarea produselor la raft cu wobblere tiparite la Web-2-Print va atrage atentia cumparatorului si va creste numarul de vanzari pentru produsele semnalizate. De asemena daca este sezonul reducerilor sau oferi anumite produse la reducere wobblerele sunt alegere optima si eficienta de a creste vanzarile produselor semnalizate astfel.

 

La Web-2-Print folosim pentru codita wobblerelor PVC de calitate astfel incat miscarea gratioasa a acestora sa atraga atentia imediat si astfel sa influenteze decizia cumparatorului. Adezivul de pe codita se lipeste eficient pe aproape orice suprafata de raft astfel incat aplicarea lor de catre personalul din magazin sa fie usoara si placuta.

Putem tipari wobblere in orice forma. De la cele dreptunghiulare sau rotunde la cele care imita forma produsului tau de pe raft.

O campanie sustinuta cu marcarea produselor la raft cu wobblere tiparite la Web-2-Print va atrage atentia cumparatorului si va creste numarul de vanzari pentru produsele semnalizate. De asemena daca este sezonul reducerilor sau oferi anumite produse la reducere, wobblerele sunt alegerea fireasca de semnalizare a acestora.

Alege forma wobblerului tau sau trimite-ne desenul tau de stanta si vom fi bucurosi sa iti oferim un pret corect pentru wobblerele tale.