Wobbler POS

 

Wobbler-ele pentru raft sunt alegerea perfecta atunci cand vrei sa te remarci pe rafturile aglomerate din magazin. Atunci cand vrei ca produsele tale “sa sara” de pe raft in ochii clientilor alege sa le promovezi cu wobblere tiparite la Web-2-Print. 

Aceste instrumente de marketing sunt ieftine si foarte eficiente. O campanie sustinuta cu marcarea produselor la raft cu wobblere tiparite la Web-2-Print va atrage atentia cumparatorului si va creste numarul de vanzari pentru produsele semnalizate. De asemena daca este sezonul reducerilor sau oferi anumite produse la reducere wobblerele sunt alegere optima si eficienta de a creste vanzarile produselor semnalizate astfel.

 

La Web-2-Print folosim pentru codita wobblerelor PVC de calitate astfel incat miscarea gratioasa a acestora sa atraga atentia imediat si astfel sa influenteze decizia cumparatorului. Adezivul de pe codita se lipeste eficient pe aproape orice suprafata de raft astfel incat aplicarea lor de catre personalul din magazin sa fie usoara si placuta.

Putem tipari wobblere in orice forma. De la cele dreptunghiulare sau rotunde la cele care imita forma produsului tau de pe raft.

O campanie sustinuta cu marcarea produselor la raft cu wobblere tiparite la Web-2-Print va atrage atentia cumparatorului si va creste numarul de vanzari pentru produsele semnalizate. De asemena daca este sezonul reducerilor sau oferi anumite produse la reducere, wobblerele sunt alegerea fireasca de semnalizare a acestora.

Alege forma wobblerului tau sau trimite-ne desenul tau de stanta si vom fi bucurosi sa iti oferim un pret corect pentru wobblerele tale.

Calitatea excelenta a wobbler-urilor POSM tiparite de Web2Print Bucuresti este una dintre principalele caracteristici care definesc acest producator de materiale promotionale din Romania.

 

Web2Print Bucuresti se mandreste cu o tehnologie de ultima generatie si cu o echipa de profesionisti care se asigura ca fiecare produs tiparit este de cea mai buna calitate. Wobbler-urile POSM sunt unul dintre produsele cele mai populare oferite de acest producator, si acest lucru se datoreaza calitatii excelente a acestor produse.

 

Wobbler-urile POSM de la Web2Print Bucuresti sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, care garanteaza rezistenta si durabilitatea acestor produse. In plus, acestea sunt tiparite cu tehnologii de ultima generatie, care asigura o calitate a imaginii si a culorilor exceptionale.

 

Web2Print Bucuresti ofera si posibilitatea de a personaliza wobbler-urile POSM in functie de nevoile si preferintele clientului. Acest lucru inseamna ca fiecare client poate avea wobbler-uri unice si personalizate pentru a-si promova produsele sau serviciile.

 

Calitatea excelenta a wobbler-urilor POSM tiparite de Web2Print Bucuresti este una dintre principalele caracteristici care definesc acest producator de materiale promotionale din Romania. Acestia ofera produse durabile si personalizabile cu tehnologii de ultima generatie si o echipa de profesionisti care se asigura ca fiecare produs tiparit este de cea mai buna calitate.